Maak kennis met ons team

Sales & Marketing

Het Sales & Marketingteam van Pepperflow bestaat uit de commercieel directeur, twee accountmanagers en één marketeer. Dit betreft een hecht team van resultaatgerichte professionals die altijd op zoek naar kansen, waarbij het belang van de klant centraal staat!

MAAK KENNIS

Hoe is het om bij Sales & Marketing te werken?

Houd jij van afwisseling in je werk en wil je altijd het maximale resultaat bereiken? Dan ben je aan het juiste adres bij het Sales & Marketingteam. Wij hebben als doel om binnen de publieke sector met onze innovatieve software organisaties te ondersteunen bij het optimaliseren en realiseren van hun strategische doelen.

Ons team bestaat uit gemotiveerde en betrouwbare collega’s die zich iedere dag verder willen ontwikkelen. Daarnaast zijn zij natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe kansen in de markt! De diversiteit in werkzaamheden is enorm. Uiteraard worden successen gevierd in de kroeg of op het strand! Wij kunnen je verzekeren dat wij daar regelmatig te vinden zijn :-) Sociale vaardigheden zijn om die reden dan ook erg belangrijk.

Wil jij bij de marktleider op het gebied van P&C en GRC werken en ons helpen om verder te groeien? Wij ondertekenen graag je overeenkomst op het strand!

VACATURES

Welke functie past het best bij jou?

Accountmanager

Ben jij de Accountmanager waar wij naar op zoek zijn?Open sollicitatie

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures, maar wil je wel graag solliciteren? Een open sollicitatie is altijd welkom!AANGENAAM

Maak kennis met je collega’s

Celine van de Casteele

Accountmanager

Daniël van der Voort

Marketeer

Eddy Piedfort

Sales Manager België

Joey van Rhee

Inside Sales Representative

Rick van Male

Chief Commercial Officer

Timo Ket

Accountmanager

Willem-Jan Jacobs

Business Development Manager

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact op voor een gesprek met één van onze specialisten!

Contact