Maak kennis met onze teams

HR & Finance

Onze teams HR en Finance werken veel samen als ondersteunende kracht van de interne organisatie. Het doel van de teams is zorg te dragen voor de organisatie Pepperflow. De COO is nauw betrokken bij deze teams en stuurt de HR- & Office Manager en Financieel Administratief Medewerker aan. Kleine teams met gedreven en gemotiveerde mensen die korte lijntjes hebben en ook van veel gezelligheid houden.

MAAK KENNIS

Hoe is het om bij deze teams te werken?

De belangrijkste vraag voor ons is: zit jij al lekker in je "Pepper"flow? Wij geloven in het (werk)geluk van onze collega's en dragen daar vanuit de interne organisatie ons steentje aan bij. Dat start natuurlijk bij de onboarding van nieuwe medewerkers maar stopt daar niet. Er worden tools aangereikt om jouw loopbaan zoveel mogelijk op jouw manier vorm te geven. We zijn uiteraard aanspreekpunt voor vragen over verlof, ziekte en pensioen maar zetten ons ook in voor Duurzame Inzetbaarheid, Talent Management en Welzijn. Wij dragen ons steentje bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk en proberen, met de juiste aandacht voor ieder persoon, betrokkenheid en respect te creëren. We zijn ten slotte één team!

HR houdt zich hoofdzakelijk bezig met het werkgeluk van de medewerkers van Pepperflow en Finance zorgt voor de financiële afhandeling van alles wat daaraan bijdraagt. Alles voor een soepele organisatie waar medewerkers kunnen groeien. Lijkt het jou leuk om samen met ons aan deze organisatie te bouwen? Neem dan snel een kijkje!

VACATURES

Welke functie past het best bij jou?

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures, maar wil je wel graag solliciteren? Een open sollicitatie is altijd welkom!AANGENAAM

Maak kennis met je collega’s

Eline Zoutewelle

Chief Operations Officer

Jo-an de Mooij

Financieel Administratief Medewerker

Lindsey de Jong

HR en Office Ondersteuner

Mirelle

Mirelle Hulsbos

HR- en Officemanager

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact op voor een gesprek met één van onze specialisten!

Contact