Maak kennis met ons team

IT Development

Een groep enthousiaste onderzoekers, bruggenbouwers en uitvinders! Wij gaan voor de beste oplossingen! Ons IT Developmentteam bestaat uit één Teammanager, drie Full Stack Developers en een Product Owner.

MAAK KENNIS

Hoe is het om bij IT Development te werken?

Onze afdeling IT Development bestaat uit een gezellige club enthousiastelingen die met elkaar op zoek gaan naar de oplossing voor elk probleem dat we voorgeschoteld krijgen. Maar uiteraard blijft het daar niet bij: ook zijn we altijd op zoek naar innovatieve ontwikkelingen waarmee we problemen kunnen voorkomen en uiteindelijk onze klanten kunnen helpen met oplossingen waarvan ze niet wisten dat ze die nodig hadden, maar na gebruik niet meer zonder kunnen.

Uiteraard is het niet alleen werk wat de klok slaat (en het team samenbindt), ook ‘vechten’ we onderling aardig wat potjes tafelvoetbal en darts uit en aangezien we allemaal competitief zijn, leidt dit vaak tot heerlijke competities. Onder het genot van een hapje en een drankje concluderen we uiteindelijk met elkaar dat we toch maar een goed-geoliede machine zijn, en dat we samen goed op weg zijn om innovatieve oplossingen neer te zetten waardoor we onze organisatie nog meer betrouwbaar kunnen laten zijn!

VACATURES

Welke functie past het best bij jou?

Quality Assurance Engineer

Ben jij de Quality Assurance Engineer waar wij naar op zoek zijn?


Full Stack Developer

Ben jij de Full Stack Developer waar wij naar op zoek zijn?


Open sollicitatie

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures, maar wil je wel graag solliciteren? Een open sollicitatie is altijd welkom!AANGENAAM

Maak kennis met je collega’s

IJsbrand van Rijn

Manager IT Development

Mohamed Ben Ali

Full Stack Developer

Nico van der Zijden

Nico van der Zijden

Sr. Developer

Robin van den Berg

Stagiair IT Development

Rutger Pouwels

Product Owner GRC

Sebastiaan van der Voort

Full Stack Developer

Seun Tamba

Professional Services en IT ondersteuner

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact op voor een gesprek met één van onze specialisten!

Contact