Maak kennis met ons team

Professional Services

Het Professional Services team helpt nieuwe klanten bij de onboarding in het gebruik van Pepperflow. Onze consultants zijn een kei in het trainen van nieuwe gebruikers en adviseren onze klanten hoe zij Pepperflow zo goed mogelijk kunnen inzetten.

MAAK KENNIS

Hoe is het om bij Professional Services te werken?

Het team Professional Services bestaat uit klantgerichte professionals die zich dagdagelijks inzetten voor onze klanten, vanaf een vroeg stadium. Al in het verkooptraject zijn we betrokken bij de wensen van klanten en geven we advies over het verloop en invulling van de implementatie. Tijdens de implementatie adviseren de consultants om de software van Pepperflow optimaal aan te laten sluiten op de situatie van de klant.

Iedere consultant heeft een aantal projecten waarvoor hij of zij verantwoordelijk is: vanaf de intake tot aan decharge zijn zij het aanspreekpunt voor deze klant en trainen wij grote groepen eindgebruikers: de interne organisatie wordt vaak via Microsoft Teams opgeleid en een gemeenteraad krijgt een fysieke training tijdens één van de vergaderingen. We werken daarnaast voortdurend aan een digitale leeromgeving die de klant in staat stelt om ook ná implementatie rustig terug te kunnen kijken op de uitleg van bepaalde modules. Als klanten ervoor kiezen om een extra module te gebruiken, staan wij klaar om ook in deze trajecten te begeleiden. 

We dragen pro-actief wensen en ideeën aan om ons product nog beter te maken. Deze wensen worden periodiek besproken met onze collega's van IT & Development waarbij een gezamenlijke afweging en prioritering wordt gemaakt. Na het opleveren van deze nieuwe features, zijn wij ook betrokken bij het beoordelen van de functionaliteit: sluit het voldoende aan bij de wensen van de klant? Kortom: bij Professional Services ben je een belangrijke schakel tussen product en klant en werk je samen met veel collega's en klanten. 


VACATURES

Welke functie past het best bij jou?

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures, maar wil je wel graag solliciteren? Een open sollicitatie is altijd welkom!AANGENAAM

Maak kennis met je collega’s

Ferry Bergman

Professional Services Consultant

Jochem Snoek

Professional Services Consultant

Koen Schepers

Consultant

Lisanne Korpelshoek

Projectleider

Marianne van der Slot

Professional Services Consultant

Rick van Male

Chief Commercial Officer

Sarissa van der Meer

Professional Services Consultant

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact op voor een gesprek met één van onze specialisten!

Contact