Maak kennis met ons team

Customer Success

Het Customer Success team zet zich in om onze klanten het maximale uit Pepperflow te laten halen. De Customer Success Managers kennen de software van Pepperflow van binnen en van buiten en helpen in het verbeteren van de inzet van Pepperflow, of het nu een nieuwe klant is of een klant van het eerste uur.

MAAK KENNIS

Hoe is het om bij Customer Success te werken?

Het Customer Success team bestaat uit ervaren professionals die Pepperflow door en door kennen. De Customer Success Manager (CSM) is tijdens de implementatie al betrokken, na de decharge van het implementatietraject wordt de CSM het primaire contactpersoon voor de klant. Periodiek neemt de CSM de tijd om mee te kijken met de klant en kwalitatief advies te geven om de inrichting van Pepperflow weer een stapje te verbeteren.

Het doel van de Customer Success Manager is simpel: de klant helpen om de gestelde doelen met Pepperflow te behalen en het liefst ook te overtreffen. Dit is een continu proces en vraagt ook continu aandacht. De CSM staat daarom heel dicht bij de klant. Daarnaast organiseert het Customer Succesteam allerlei initiatieven om onze klanten te inspireren en als klantengroep te verbinden. Pepperflow kent een brede klantengroep waar veel kennis zit, de CSM verbindt klanten om zo ook onderlinge kennisdeling te stimuleren.

We organiseren bovendien verschillende soorten activiteiten om pro-actief feedback over ons product en dienstverlening op te halen. Dit helpt Pepperflow om steeds weer eens stapje beter te gaan, voor Pepperflow zelf en onze klanten.

VACATURES

Welke functie past het best bij jou?

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures, maar wil je wel graag solliciteren? Een open sollicitatie is altijd welkom!AANGENAAM

Maak kennis met je collega’s

Maarten Bikker

Chief Customer Officer

Maurice van Dillen

Customer Success Manager

Nico Ouwersloot

Customer Success Manager

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact op voor een gesprek met één van onze specialisten!

Contact